AKTUELNO

To su klasici koje obožavamo već godinama.

Prilikom dolaska novog godišnjeg doba i nove modne sezone, svaka devojka želi u potpunosti da osveži svoj garderober. Ipak, mali modni trikovi i raznorazni načini za kombinovanje modnih detalja nikada nisu na odmet, a ova sezona nam ostavlja neke stare klasike koje ćemo nositi na potpuno drugačiji način.

Savremeni modeli doneće priliku da svaki outfit učine posebnim, a mi vam donosimo nekoliko zanimljivih ideja koje će zaživeti na proleće/leto 2020.

Kožni kaiš

Nekada se kaiš nosio isključivo za potrebe većeg broja farmerica, kasnije kao modni detalj, a ove sezone biće popularni kožni kaiševi koje ćemo nositi na struku predimenzioniranih sakoa.

Najveća popularnost pripašće običnom vezivanju kožnih kaiševa, umesto kopčanja. Poigrajte se i uverite u to da će svaki outfit uz ovakav detalj izgledati potpuno chic!

Svilena marama

Da, svilena marama postaje pravi modni detalj za sve prilike! Nju smo obično nosili oko vrata, ali ove sezone one će biti glavni detalj na svim vrstama torbica.

Bilo da se radi o pletenim za dnevne i letnje varijante, bilo da je reč o malim, elegantnim torbicama za svečane prilike. Ove sezone njihov način nošenja definitivno zauzima modni tron.

Cipele sa visokom petom i okruglim oblikom

Danas ih nijedna devojka ne može zamisliti na sebi. Kažu da su staromodne, ali ove sezone potpuno oživljavaju.

View this post on Instagram

details @louboutinworld 💛

A post shared by sania claus demina (@saniaclausdemina) on

Nosićemo ih na sve moguće kombinacije i to zahvaljujući perlicama, biserima i raznim nitnama koje će ih krasiti.

#kaiš

#moda

#modni komad

#svilena marama

<
'