AKTUELNO

Kada kažemo „proleće“, prva asocijacija nam je sunce i pregršt novih modnih kombinacija!

Različiti printovi, novi trendovi, širok spektar kombinovanja modnih komada donosi nam proleće, a mi jedva čekamo da osetimo ovaj momenat čim prođe pandemija virusa.

Modni brendovi i dizajneri istakli su vodeću obuću za prolećnu i letnju sezonu 2020. a mi vam donosimo one koji će doživeti veliku popularnost. Strpite se, jer, reklo bi se - ima za svakoga po nešto!

1. Patike

Večni klasik bez kojeg nijedno godišnje doba i nijedna godina ne mogu da prođu! Praktična obuća za sve one koji vole kežual outfit, pa samim tim ni ovo proleće ne može proći bez njih. Dobar jeans, obična bela majica i cool patike biće savršena, a jednostavna kombinacija!

View this post on Instagram

Did it for the grid 🦓

A post shared by Tezza (@tezza) on

2. Mokasine

Da, da, mokasine. Znamo da ih mnoge devojke ne vole i da se, kako kažu, osećaju „čudno“ u njima, ali ove sezone nam stižu ultra urbani modeli koje ćete zasigurno poželeti. One daju senzualan izgled, sa akcentom i pdosećanjem na francuski look, pa zato nećete pogrešiti. Ukoliko planirate neku elegantniju modnu kombinaciju a niste raspoložene za cipele sa visokom potpeticom, mokasine će biti odličan izbor.

View this post on Instagram

Super casual. #ootd

A post shared by Petra (@pepamack) on

3. Salonke

Premda klasične cipele sa špicem dobro sustižu cipele četvrtastog oblika, makar kada je reč o popularnosti, ove cipele neće izaći iz mode ni ovog proleća. Ukoliko se odlučite za njih, pri njihovom odabiru na prvo mesto stavite udobnost, a zatim kvalitet i izgled. Znate da su zaista funkcionalne, a ovog proleća ih nosimo najviše uz jeans varijantu.

#Obuća

#moda

'