AKTUELNO

Tokom ove pandemije, slanje poruke bivšim partnerima dok sami sedite kod kuće može izgledati kao dobra ideja - ali sada nije vreme za to.

U sred ste pandemije koronavirusa i već neko vreme sedite kod kuće. Ne idete nigde, radite iz svoje sobe, a uobičajena društvena dešavanja su ili otkazana ili bi trebalo da budu.

Šta bi moglo biti bolje nego da gledate romantične komedije i... možda da pošaljete poruku nekom bivšem? Sudeći po skrinšotovima na Instagramu, Fejsbuku, Tinderu, mimovima koji kruže društvenim mrežama, izgleda da mnogi od nas pokušavaju da se povežu, povežu i povežu... Primaoci takvih poruka od bivših objavljuju ih na mrežama, a brzim skrolom po telefonu naletećete na bezbroj šala na račun karantina.

Foto: Pixabay.com

Nažalost, čini se da čak i usred globalne pandemije, još uvek postoje kreteni, preterani emotivci i sve druge najgore verzije vaših bivših partnera.

Istina je ovo: "Videh ovo i pomislih na tebe" nema veze s tim što osećaju, nego s tim koliko im je dosadno. On ili ona su ekvivalent osobe kakve srećete na žurkama, koji imaju partnera, ali ipak žele da flertuju samo da bi videli da li im još uvek ide.

Iako je usred krize lako postati sentimentalan, ovo nije ni vreme za to. Trenutno ljudima nije dozvoljeno da dodiruju svoja lica, pa se maženje nikako ne preporučuje.

Foto: Unsplash.com

Iako bilo kojoj osobi koja pandemiju posmatra kao kartu za izlazak iz zatvora ne treba verovati, ovo je posebno loša vrsta osoba. To su oni koji u frci prave zalihe, samo umesto toalet papira, vaš bivši se sprema da obezbedi nešto "sa strane". To je verovatno 15. verzija istog teksta „Hajde da se izolujemo zajedno“ koju su poslali ovih dana. Razmišljaju o plenu i drže ga u karantinu.

Ako vaš bivši partner želi da stupi u kontakt s vama samo kad misli da je kraj sveta, s njim verovatno ne treba da imate ništa. Dakle, kad vam pošalje sledeći put poruku, pošaljite mu link sa ovim člankom i napišite: „Videh ovo i pomislih na tebe :)“.

#Veza

#samoizolacija

'