AKTUELNO

Teksas, bela boja, kombinezoni u vidu odela - ovo su najmoderniji kombinezoni za sezonu proleće/leto 2020.

Kombinezoni su odavno apsolutni hit među ženama. Mi ih volimo ne samo zato što su moderni, već pre svega - vrlo praktični. Kada birate kombinezon, ne morate razmišljati o tome kako ćete uskladiti odevne komade. U zavisnosti od svojih sklonosti i prilika, možete odabrati elegantan ili ležerniji model.

Proverili smo koji će stilovi biti najmoderniji u sezoni proleće/leto 2020. Otkrivamo vam u nastavku 4 vruća trenda!

Kombinezoni u „radničkom“ stilu

Ove kombinezone prvenstveno karakteriše praktičnost. Kombinezon ne ograničava kretanje, udoban je i ima džepove u kojima možete nositi razne sitne predmete. Kombinezoni u ovom stilu napravljeni su po uzoru na radnu odeću i obično su dostupni u neutralnim bojama, na primer, u nijansama bež ili kaki. Kako ih nositi? Njihov casual stil najbolje je „razbiti“ elegantnim modnim dodacima. Na primer odaberite cipele sa visokom petpeticom, kožni kaiš i klač torbu. Podjednako lepo izgledaju u kombinaciji sa patikama.

Kombinezoni od teksasa

Teksas je jedan od najvažnijih trendova sezone proleće-leto 2020. Nosićemo ga u mnogim prilikama i u mnogim izdanjima. Volimo džins kombinezone u kombinaciji sa belim cipelama. To je stil inspirisan estetikom iz 90-ih (još uvek veoma vruć!). Želite li dodati malo glamura takvoj kombinaciji? Izaberite zlatni nakit.  

Foto: Unsplash.com

Kombinezon nalik odelu

Savršeni za posao, uspešno će zameniti mnoga kancelarijska odela. Ostavite suknje i blejzere. Došlo je vreme za kombinezone koji izgledaju kao ženska odela. Koju boju da izaberete? Možete se kladiti na klasične, tj. crne, mornarsko plave ili sive. Naš izbor je plemenita nijansa plave, tj. klasična plava, koja je boja 2020. godine.  

Beli kombinezon

Evo trenda koji će proslaviti trijumf u leto. Belo savršeno deluje tokom vrućih dana. Čim osetimo prvu toplinu ispred prozora, požurićemo u prodavnice u potrazi za belim kombinezonima. Njihova najveća prednost je što izgledaju podjednako dobro tokom dana kao i uveče. Sve zavisi od odabranih aksesoara.

#Kombinezon

#moda

'