AKTUELNO

Niste ni svesni koliko stara četkica može da vam pomogne.

Kada kupite novu četkicu za zube nemojte staru da bacate, jer vam može odlično poslužiti pri čišćenju raznih stvari u vašem domu.

1. Šporet

Zbog svoje hrapavosti i veličine četkica za zube idealna je za čišćenje tvrdoglave prljavštine koja se zna skupiti na šporetu. Na četkicu stavite malo tečnosti za pranje posuđa i kružnim pokretima odstranite prljaštinu.

2. Tepih

Na deo tepiha nanestie sredstvo za uklanjanje mrlja, onda takođe kružnim pokretom i četkicom stvarajte pritisak na mrlju sve dok promene na tepihu ne budu vidljive.

3. Frižider

Može da posluži za čišćenje delova polica u frižideru koje ne možete temeljno da operete. To važi i za gumu koja se nalazi imeđu samih vrata i glavnog dela frižidera.

4. Ventilator

Prašina i razne četkice sakupljaju se na bilo čemu što proizvodi vetar, a to onda uključuje i ventilator. Pre nego što započente sa čišćenjem, obavezno ga isključite. Nežno koristite suvu četkicu.

5. Zid

Ukoliko imate decu koja umesto šaranja bojicama po papiru više vole da crtaju po zidovima, ne britine, jer nećete morati ponovo da krečite. Dovoljno je da samo na četkicu nanesete penu za brijanje ili pastu za zube i da tako ispolirate mrlje od bojica.

#Dom

#Četkica

#Čišćenje

'