AKTUELNO

Uprkos tome što je država Njujork godinu otpočela zabranom prodaje krzna, zbog čega su ljubitelji bundi iz Harlema završili u suzama, odeći sačinjenoj od divljih životinja nije definitivno odzvonilo. Dizajneri se i dalje utrkuju ko će da izmašta glamurozniju bundu.

U igri je, naravno, i eko krzno, ali oni sa dubljim džepom pre biraju modele sačinjene od kože lisice, srebrne lisice, vuka, rakuna, zeca... Na ceni je naročito arktička lisica, jer je njeno krzno najpogodnije za farbanje.

Otuda, uz prirodne nijanse bundi (bela, braon, crna), viđamo i one u ljubičastoj, crvenoj, roze, plavoj boji.

Foto: Pixabay.com

Naročito su moderne bunde bez rukava, odnosno krzneni prsluci, ispod kojih se nose jakne, rolke, haljine od trikotaže... Za dnevnu varijantu kombinuju se uz farmerke, trendi par obuće i kačket, a za noćni izlazak uz visoke potpetice i elegantne pantalone, haljinu, suknju, šešir.

Iako je krzno materijal koji se ne ukraja lako, dizajneri su uspeli da se poigraju njime. Tako su u ponudi najrazličitiji krojevi prsluka - od potpuno ravnih, preko veoma “ustručenih” do onih koji podsećaju na balon, pa stoga nisu najbolje rešenje za dame koje kubure s viškom kilograma.

#Krzno

#moda

#trendovi

'