AKTUELNO

Pažljivo ih iskoristite i ukombinujte.

Ne možemo poreći da jednobojna odeća nikada neće izaći iz mode.

Međutim, ponekad svako od nas teži da razblaži look zanimljivim otiscima koji imaju mnogo originalniji izgled od jednobojne palete boja.

U novoj godini dizajneri predlažu da se kladite na različite mogućnosti, ne zaboravite na cvetni print, kao i podsetite se na patchvork.

Dakle, koji su printovi najmoderniji u 2020. godini?

Karirani print

Ako oklevate koji otisak da odaberete u novoj sezoni, ne bi trebalo da se mučite. Tu je moderan karirani uzorak u svim njegovim manifestacijama. Tartan, veliki i mali karirani uzorci su lebdeli na modnim revijama. Treba napomenuti da su crno-beli i klasični crveno-zeleni tartan postali posebno relevantni u novoj godini.

Romantika sa tufnicama

Ove godine nećemo zaboraviti na romantiku i pomalo infantilni otisak graška. Slažete se, zaista evocira na najbolje uspomene iz detinjstva. Uzgred, pomoću polka dots printa možete mešati najmodernije look-ove u retro stilu.

Foto: Burst

Cvetni motivi

Ni jesenje i zimske kolekcije nisu prošle bez cveća. Preporučujemo da isprobate romantičnu haljinu, obasjanu stotinama cvetnih pupoljaka. Takođe pogledajte apstraktne cvetne uzorke i cveće, poput akvarela.

#moda

'