AKTUELNO

Svaki put kada muškarac odmeri ženu od glave do pete, odnosno ako mu se dopadnu njen struk i bokovi, nesvesno pomisli kako bi ona bila idealna da mu rodi dete. Pažnju privlače i drugi faktori.

SVAKA žena se sigurno bar jednom zapitala šta muškarce najviše privlači na nežnijem polu. Odgovor na ovo pitanje dala je Midž Vilson, profesorka psihologije na univerzitetu De Pol u Čikagu. Ona tvrdi da svaki put kada muškarac odmeri ženu od glave do pete, odnosno ako mu se dopadnu njen struk i bokovi, nesvesno pomisli kako bi ona bila idealna da mu rodi dete.

Ali u obzir uzima i nekoliko drugih faktora. Lepa i duga kosa takođe će privući jači pol, jer je oličenje zdravlja i plodnosti. Muškarca će bez daha ostaviti i spontani ženski osmeh, naročito ako se iza njega kriju blistavo beli i negovani zubi. Pre će ga privući dama sa manje šminke od onih koje preferiraju napadni mejk-ap, jer vole prirodan izgled.

Kada je o bojama reč, crvena je fatalna za muškarce. Zato obavezno obucite nešto crveno i nanesite crveni karmin na usne kada idete na sastanak sa potencijalnim partnerom.

#Ljubav

#Muškarac

'