AKTUELNO

Svaka uspešna žena, bilo da je domaćica, majka ili poslovna žena uvek bira najbolje!

Jesen je konačno stigla u naše krajeve i vreme je da obnovite vaš garderober! Modna kuća “Katrin” koja dugi niz godina posluje u našoj zemlji priredila je pravo osveženje kako za biznis žene, tako i za one koje su domaćice! "Za svakog ponešto" - poručuju iz “Katrina”!

Foto: www.katrin.rs

Kombinacija crnog krznenog prsluka sa kožnim kaišem savršeno ide uz pepito ili karo suknju do kolena, narandžastu rolku prijatnog tkanja i ljubičastu tašnu!

Foto: www.katrin.rs

Brojni modeli iz nove kolekcije na sebi sadrže dosta sivog i crvenog dezena, a ono što je neizostavno uz svaku kombinaciju koju preporučuju modni stručnjaci iz “Katrina” su šalevi, marame u raznim bojama i dezenima, ali i čuvene štrikane beretke koje su ponovo u modi!

Foto: www.katrin.rs

Ono što žene vole u poslednje vreme jeste da njihove ćerkice, bilo kog uzrasta, zaliče na ulici na svoje mame, pa je zato "Katrin" osmislio kombinacije za mame i ćerke od kojih vam zastaje dah i zbog kojih su klijenti ove čuvene modne kuće uvek upečatljivi na ulicama svog grada. Tako mame i ćerke mogu kupiti isti kaput u žutoj ili crvenoj boji koje će, na primer, uklopiti sa haljinicama izrađenim u škotskom dezenu.

Foto: www.katrin.rs

Foto: www.katrin.rs

Čak i malene princeze sada imaju mogućnost da kupe kaputiće sa krznenim okovratnikom sto će ih u svakoj prilici činiti posebnim, a njihove roditelje ponosnim!

Foto: www.katrin.rs

Ono što mozete pronaći u radnjama “Katrin” su i svakodnevne kombinacije za poslovne žene - pantalone modernih krojeva, jako interesantne košulje od providnih do onih sa karnerima, a sve to uklopljeno uz veliki izbor tašni!

Foto: www.katrin.rs

Ukoliko ne možete da posetite neku od brojnih radnji “Katrin” širom Srbije u Beogradu, Nišu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Čačku, Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu, Kruševcu, Jagodini, Šapcu, Zlatiboru, Mladenovcu, Vršcu i Lazarevcu, čelni ljudi ove modne kuće omogućili su online prodaju za sve građane Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne gore i to putem web sajta www.katrin.rs! Na sajtu su dostupni brojni modeli kako odevnih stvari, tako i aksesoara!

Foto: www.katrin.rs

Autor: Pink.rs

#Lepota

#moda

#Žena

'