AKTUELNO

Fashion&Friends priredio je nesvakidašnje modno uživanje posetiocima najvećeg regionalnog festivala patika Sneakerville, koji je održan 13. oktobra u Beogradu.

Neon svetlosne instalacije i metalik detalji na Fashion&Friends štandu savršeno su se uklopili u industrijsko okruženje i pružili pravi scenografski užitak.

Foto: FASHION&FRIENDS

U zoni za zabavu, pored brojnih aktivacija, pažnju posetilaca privukao je Fashion&Friends glitter koš, na kom su mogli da se fotografišu za modnu naslovnicu i podele je na društvenim mrežama.

Foto: FASHION&FRIENDS

Pravu senzaciju izazvao je glumac Miloš Biković, zaštitno lice Fashion&Friends na Sneakerville-u, koji se družio sa posetiocima i mnogobrojnim predstavnicima medija, dok je influenserka Anastasija Grujić birala svoje omiljene kombinacije za izlazak i razmenjivala modne priče sa posetiocima.

Foto: FASHION&FRIENDS

Trendsetteri su uživali u pažljivo odabranim modelima prestižnih svetskih brendova Steve Madden, Premiata, Tommy Hilfiger, Calvin Klein i Desigual. Ljubitelji ležernijeg stila dočekali su sa oduševljenjem nove modele brendova Diesel, Replay, Philippe Model, Timberland i mnoge druge.

Foto: FASHION&FRIENDS

Na festivalu je premijerno predstavljen poznati kanadski brend Moose Knuckles, čije stylish jakne nose svetske zvezde. Ovaj brend će se uskoro naći u prodaji samo u Fashion&Friends prodavnicama u Srbiji i Crnoj Gori.

#FASHION&FRIENDS

#moda

'