AKTUELNO

Probajte!

Ako polako nestaje strasti u vašem odnosu i u seksu ste već štošta isprobali, a orgazam sve teže postižete, možda je jednostavno vreme za promenu! Ovo su četiri "inovativne" poze neobičnih imena, ali snažnog efekta!

Pereca -  Dok žena leži na levom boku, muškarac treba da na kolenima bude iznad njene leve noge, a ona desnom treba da ga obujmi, tako da njom dodiruje predeo muškog stomaka. Tako će joj noge biti dovoljno raširene, a opet ne isuviše, a muškarac će imati bolji pristup klitorisu nego što je to inače slučaj, i samim tim više će nadražiti i uzbuditi partnerku.

Stojeći zmaj - Neki tvrde da je i ovo najmoćnija poza ikad, u kojoj se fantastično stimuliše G-tačka. Radi se o varijaciji "doggy style" poze u kojoj je žena oslonjena i na ruke i na kolena, a na samoj ivici kreveta. Muškarac stoji i uzima je otpozadi, i trudi se da joj spoji kolena, kako bi otvor bio uži dok prodire u nju.

Ispravljač - U ovoj pozi ona treba da leži na stomaku, licem okrenutim ka krevetu i sa skupljenim kolenima, a izdignutim kukovima. Muškarac leži na njoj ili iznad nje i ulazi u nju tempom koji želi. Ako je potrebno, stavite jastuk ispod kukova.

Stub poza -  Muškarac treba da legne na leđa sa jednom ispruženom nogom, a drugom savijenom u kolenu. Žena sedi na partneru okrenuta leđima, tako što jednu nogu savija u kolenu tik uz njegovu savijenu, a drugu prebacuje preko iste noge muškarca. Ova poza bi trebalo da podseća na obrnutu kaubojku, samo što je izvrnuta.

#Seks

'