AKTUELNO

San svake žene je da pored sebe ima idealnog muškarca.

Ali gospodin savršeni se ne rađa, već je nekad potrebno da utrošite mnogo vremena, truda i energije da od njega napravite partnera kakvog želite. Evo nekoliko saveta koji mogu da vam pomognu u tome. Krenite od navika.

Ukoliko spava do kasno i najviše vremena provodi na kauču, gleda TV, igra igrice i ne sređuje sobu, upozorite ga da je lenj i da mora da se menja jer vam to smeta. Recite mu šta konkretno očekujete od njega, odnosno koje zadatke treba da izvršava.

Niste zadovoljni ni njegovim stilom oblačenja, kažite mu to otvoreno i dajte predlog. Pokažite mu sliku neke muške odevne kombinacije koju smatrate prikladnom za njega. Tako postupite i ako vam se nedopada njegova frizira. Ukoliko imate primedbu na partnerovo ponašanje, na suptilan način mu ukažite u čemu greši.

Podsetite ga i na bonton. Na primer, ako vam ne otvori vrata stana ili automobila, nemojte to sami činiti, već mu određenim gestom pokažite da to očekujete od njega. Isto uradite i kada oblačite kaput.

Ubrzo će mu to preći u naviku i postaće kavaljer. Kada je reč o emotivnom životu, prekinite seksualnu monotoniju. Preuzmite inicijativu i uvedite novitete. Ako uživa u nezdravoj hrani, potrudite se da se reši takvih navika. Počnite da kuvate zdrave obroke koji su podjednako ukusni kao i oni sa mnogo kalorija.

#Partner

'