AKTUELNO

Pripadnici jačeg pola, koji nisu zavidnog materijalnog statusa, nemaju mnogo aduta da privuku žene, pa im ne preostaje ništa drugo nego da budu duhoviti, pažljivi i dobri ljubavnici.

Muškarci sa nižom i prosečnom zaradom su verniji, emocionalno dostupniji i bolji u krevetu od onih sa dubokim džepom, pokazala je studija koju je sproveo Pew research center iz Vašingtona.

Navodno, pripadnici jačeg pola, koji nisu zavidnog materijalnog statusa, nemaju mnogo aduta da privuku žene, pa im ne preostaje ništa drugo nego da budu duhoviti, pažljivi i dobri ljubavnici. Oni su ljubazni i nasmejani u komunikaciji sa nepoznatim ljudima. Magazin Psychological science piše da su bogatiji ljudi grublji i bahatiji jer smatraju da im nisu potrebna nova poznanstva, niti da se drugima dokazuju, dok muškarci slabijeg imovinskog stanja traže svoju šansu i otvorenog srca prilaze drugima.

Takođe, jedno istraživanje je pokazalo da su uspešni skloniji seksističkom ponašanju, dok ovi drugi podržavaju partnerke u karijeri.

#Ljubav

'