AKTUELNO

Ova poslastica će vas osvojiti istog trena.

Sastojci:

½ šoljice otopljenog kokosovog ulja

½ šolje tamne čokolade

½ šolje meda

3 velika jaja

½ šolje kokosovog brašna

¼ šolje kakaa

¼kašike soli

Priprema:

Zagrejte rernu na 175 Celzijusa i obložite četvrtastu posudu za pečenje papirom. Kako vam ne bi ispali pretanki, nemojte koristiti posudu veću od 20x20 cm. Izmiksajte jaja s medom i kokosovim uljem. Dodajte kokosovo brašno, kakao i so, te sjedinite smesu. Prelijte je u posudu za pečenje i pospite naseckanom tamnom čokoladom. Pecite 20-25 minuta, sve dok ne postane tamno po rubovima i čvršće na dodir. Izvadite brauni iz rerne i pričekajte desetak minuta pre seckanja i posluživanja. Možete ih držati u zatvorenoj plastičnoj posudi do tri dana.

#kuvar

'