AKTUELNO

Telo se s godinama menja, pa nam previše uske pantalone možda više ne stoje tako dobro.

Do momenta kada napuni 40, gotovo svaka žena je već izgradila svoj stil, zna šta joj se sviđa i šta joj stoji, a šta ne. Do tada već prestajemo da kupujemo sve što nam padne pod ruku zbog atraktivne cene, već pametno biramo komade koji se uklapaju u naš već izgrađen stil, kako više ne bismo bili u situaciji da kažemo "nemam uz šta da ga nosim".

Za dobar stil najvažnija je dobra osnova, pa bi svaka dama koja je ušla u četrdesete u svom garderoberu trebalo da ima sledećih 6 ključnih komada:

1. Savršen, strukiran kaput i mantil

U danima ranog, još uvek hladnog proleća, a kasnije jeseni i zime, svaka kombinacija postaje manje važna ukoliko preko nje nosite fenomenalan, dobro skrojen kaput ili mantil. On postaje glavna zvezda autfita i neophodan deo stajlinga, a ne samo dodatak! Kejt Midlton i Melanija Tramp to možda najbolje znaju!

2. Široke pantalone

Telo se s godinama menja, pa nekim damama previše uske pantalone (da ne kažemo helanke!) više ne stoje tako dobro. Sa druge strane, tu su široke pantalone, a tokom leta kilote, koje uvek izgledaju elegantno i odličan su izbor za svaku priliku.

3. Blejzer

Dame koje su ušle u četrdesete znaju da nijedna teksas ili popularna bomber jakna ne može da zameni savršen blejzer koji sofisticirano ističe figuru.

#moda

'