AKTUELNO

Možda ste mislili da bi svaki muškarac voleo ovo da proba, ali varate se.

Prema istraživanju koje je nedavno sprovedeno, čak 91 odsto muškaraca bi radije imalo seks sa osobom koju voli dva puta nedeljno, nego svakodnevno sa nekim do koga im nije stalo.

Čak 61 odsto muškaraca ima seksualne fantazije koje su u vezi sa partnerkom sa kojom vodi ljubav, dok neki čak misle o bivšoj.

S druge strane, nešto se promenilo, pa tako 69 odsto muškaraca veruje da postoji platonsko prijateljstvo između muškarca i žene.

Oralni seks im je i dalje omiljena stvar na tapetu, bune se da ga ne dobijaju dovoljno i to čak 58 odsto ispitanika. Kada je u pitanju tzv. “seksting“, 43 odsto slikalo se golo za partnerku.

Popularna trojka je san san svakog muškarca, ali u verziji u kojoj su on, njegova draga i druga žena. Obrnuta varijanta bi ih odbila, a nakon predloga partnerke da pozove još jednog muškarca čak 42 odsto bi razmislilo o prekidu veze.

I da – veličina penisa. Trećina se boji da im je premali, oblik smeta nešto manjem broju ispitanika, a ono što čudi jeste da je jednako toliko njih barem jednom u životu simuliralo orgazam.

I. P.

#Ljubav

#Raskid

#Seks

#Veza

'