AKTUELNO

Otkrijte šta mesto na kom nosite torbu otkriva o vašoj ličnosti.

U slučaju da niste znali, mesto na kom nosite ručnu torbu govori dosta o vašoj ličnosti. Način na koji nosite ovaj aksesoar govori da li ste ambiciozni ili stidljivi.

Kako najčešće nosite torbu? U ruci, preko ramena, na leđima? Možda mislite da to ništa ne govori o vama, ali Peti Vud, stručnjak za govor tela, tvrdi suprotno.

- Toliko je poruka skriveno u načinu na koji nosimo torbu da je to čitava nauka - kaže Peti i navodi nekoliko najčešćih svesnih ili nesvesnih izbora u nošenju dnevnog "prtljaga".

U ruci

Ako vam je torba obavezno u ruci, znači da ste žena kod koje je uvek sve na svom mestu. Ne samo da ste dobro organizovani i sistematični, već ste i ambiciozni i uvek u centru pažnje.

Foto: Pixabay.com

Preko ramena, stisnutu uz ruku

Ovo je slika praktične žene, ali i one koja nema poverenje u druge.

- Ako torbu čvrsto stisnete, verovatno ste u strahu da će vam neko nešto ukrasti, što je znak i niskog samopouzdanja - tvrdi Peti.

Foto: Pixabay.com

Preko ramena, dok je ruka opuštena

Spontane, bezbrižne i dame sa visokim samopouzdanjem na ovaj način se odnose prema svom dnevnom "prtljagu". Sloboda i funkcionalnost su im vrlo važne.

Preko ramena, torbica iza leđa

Ovako izgledaju smirene žene sa jasnim ciljevima u životu, ali bez opterećenja onim što nose u torbi. Lako se oslobađaju tereta, bilo kakvog.

Foto: Pixabay.com

Preko ramena, torbica ispred tela

Ako na ovaj način nosite torbu, znači da ste željni slobode kretanja i da vam je funkcionalnost važnija od izgleda. Kroz život koračate bez prevelikih prepreka.

Na podlaktici

Ovakav način nošenja torbe otkriva ženu kojoj je važan materijalni i socijalni status. Zahtevna je, željna pažnje i moći.

Foto: Pixabay.com

Ispred tela, sa oba dlana

Dama koja ovako nosi torbu je stidljiva, neretko i anksiozna. Ne želi da se izdvaja ni u čemu.

Na leđima

Ukoliko vam je torba na leđima, znači da ste samostalni, brižni prema drugima i vrlo odgovorni.

#Torba

#Žena

'