AKTUELNO

Sutra imate važan sastanak - intervju za posao, sastanak sa svojom voljenom osobom ili dugo očekivano fotografisanje, a najbolja haljina vam ne pristaje? Ne očajavajte i ne paničite.

Izabrali smo za vas pet najefikasnijih načina za gubljenje težine za samo jednu noć. Posebno u slučajevima kada nema vremena za dijete, a morate ujutru izgledati dobro.

Šećer-kefir koktel

Da, niste pogrešno shvatili, glavni sastojci ovog čudotvornog pića su čaša šećera i pola litra kefira. Pijete takav koktel noću, zasitite svoje telo složenim ugljenim hidratima. Neobjašnjivo, ali istinito - ujutro ćete biti lakši za 2 kg.

Dan pirinča

Nije tajna da višak tečnosti u telu dovodi do viška težine. Jedan od najčešćih razloga za to je prekomerna potrošnja soli. Da biste uklonili višak vode i istovremeno spasili telo pomaže smeđi pirinač. Pokušajte da tokom dana jedete samo takav pirinač i sledećeg jutra vaga će pokazati dva kilogama manje. Ali zapamtite da tokom kuvanja ne dodajete so u posudu, u suprotnom ceo proces izgubiće značenje i neće biti efekta sa takvom mono ishranom.

Salata od kuvane cvekle

Ne zvuči previše ukusno, ali funkcioniše! Cvekla je bogata celulozom, a kada ona stupi u interakciju sa vodom, nabubri u crevima. Prvo, to će vam pružiti osećaj sitosti dugo, drugo, bogata je vlaknima koja "privlače" sve nepotrebne toksine. Skuvajte cveklu i izrendajte je. Dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja. Sve temeljno promešajte. Salatu treba jesti pre spavanja i uz nju popiti čašu tople vode. Ujutro ćete biti prijatno iznenađeni, jer će vaša težina biti manja za tačno jedan kilogram.

Slana kupka

Ako odbijete večeru, smanjite dnevno unos kalorija, što neizbežno dovodi do gubitka težine. Topla slana kupka pomaže da se podrži takav rezultat. Samo 10-20 minuta boravka u takvoj kupci, a zatim sat pod pokrivačem stvoriće efekat saune. Takav jednostavan metod će vam omogućiti da izgubite 2 kg u jednoj proceduri, a možda i više - u zavisnosti od vaše početne težine. Nije li to prijatna alternativa večernjim grickalicama?

Obloge za mršavljenje

Naravno, nismo mogli zaboraviti na noćne obloge, koje vam omogućavaju da izgubite do 3 kg tokom spavanja. Med, sirće, ulja - odaberite po svom ukusu. Uzmite jedan od gore navedenih sastojaka, trljajte kožu masažnim pokretima, a zatim obmotaje telo folijom i pokrijte se prekrivačem. Zahvaljujući oblogama, poboljšava se cirkulacija krvi, znojne i lojne žlezde počinju naporno raditi, što dovodi do uklanjanja akumuliranih masti i toksina. I, naravno, gubite težinu! U jutarnjim satima ostaje samo da operete ostatke proizvoda sa kože i uživate u rezultatu.

#Dijeta

#Spavanje

'