AKTUELNO

Ukapaju se u baš svaki stil i odlično idu uz svaku vrstu obuće

Farmerke su definitivno prve na listi kada je reč o svakodnevnim odevnim komadima, jer se šiju u toliko krojeva i nijansi da baš svaka žena može da pronađe idealan model za sebe.

Ali, postoji jedan komad koji i te kako može da zbaci farmerke sa "trona", a to su široke pantalone sa dubokim strukom.

Ovaj odevni predmet ima toliko prednosti da ćete odmah poželeti da imate makar jedne u svom garderoberu.

Prvo, fenomenalno se uklapaju u baš svaki stil. Takođe, odlično idu i uz ravnu obuću (i elegantnu i sportsku), kao i uz visoke potpetice.

Pošto i prave od najrazličitijih materijala, možete odabrati i komade za posao od klasičnih materijala, ali i elegantnije tkanine za svečanije prilike ili izlaske, poput svile, satena...

Toliko su popularne da se prave i u najrazličitijim bojama i desenima, od jednobojnih, preko šljokičastih do nežnih cvetnih i tufnastih, tako da baš svaka dama može da pronađe jedne koje se uklapaju u njen stil.

Ipak, definitivno najveća prednost širokih pantalona sa dubokim strukom i razlog broj 1 zašto ih svaka žena voli jeste to što izdužuju noge i stanjuju čitavu figuru, a pritom svakoj građi stoje odlično!

Požurite i nabavite bar jedne ovakve pantalone - obogatićete svoj garderober za jedan odličan, megapopularan komad, a usput ćete i izgledati fenomenalno!

#moda

#pantalone

'