AKTUELNO

Da li biste probale ovako nešto?

Bilo da imaju velike ili male grudi, većina žena će im (iz samo njima poznatih razloga) pronaći manu. Najčešće se žale na nedostatak čvrstoće koju je ustvari potpuno normalno izgubiti tokom godina.

- Kako starimo, naša koža postaje manje elastična i tanja pa nas gravitacija lakše povlači. Taj proces istezanja ima tendenciju ubrzavanja kako postajemo stariji - objasnio je dr. Dirka Kremera za "Glamour".

Ipak, godine nisu jedini krivac za opuštene grudi. Ne pomažu ni trudnoća, dojenje, gojaznost, kao ni nagli gubitak kilograma.

Koji god razlog bio, retko koju ženu zanima je li to normalno ili ne - one žele samo rešenje.

Pa, jedna blogerka tvrdi da je pronašla način kako učvrstiti grudi. Na svom Jutjub kanalu blogerka pod imenom "Naturalbeauty556" objavila je video u kojem objašnjava kako je za samo šest dana uspela učvrstiti svoje grudi, i to korišćenjem paste za zube!

Ona je sama napravila posebnu smesu od paste za zube u koju je dodala brašno, belanca i naribane krastavce, pa je sve to namazala preko grudi i, ako je verovati njenim tvrdnjama, to je to.

Ipak, dermatološkinja dr. Suzan Bard upozorava kako ovo ne biste trebali raditi kod kuće.

- Ovo je apsurdno. Nijedan od sastojaka u toj izmišljotini ne može povećati tkivo dojke ili stegnuti labavu kožu - izjavila je Bard u razgovoru za "Teen Vogue".

Apsurdno ili ne, video je dosad pregledan više od 270 hiljada puta pa verujemo da su pojedine žene već isprobale ovaj trik.

#Pasta za zube

#grudi

#Žena

'