AKTUELNO

Žene koje žele da smršaju, posebnu bitku vode sa masnim naslagama na stomaku, koje je zaista teško skinuti. Međutim, nutricionisti tvrde da se pored redovne fizičke aktivnosti, rešenje krije u konzumaciji sledećih namirnica.

1. Riba

Riba je bogata omega 3 masnim kiselinama i puna je proteina. Poželjno je da je u ishranu uključimo barem dva puta nedeljno, jer pored toga, što pomaže topljenju masnih naslaga, pozitivno utiče na naše zdravlje.

2. Spanać

Ova namirnica bogata je vitaminima A, C i E, pored toga bogata je vlaknima i nema veliku kalorijsku vrednost. Redovna konzumacija ove namirnice sačuvaće vaše zdravlje, pomoći će da izgubite višak kilograma i uz to, ojačaće vaš kardiovaskularni sistem.

3. Brokoli

Hranljivi sastojci koji se nalaze u sastavu brokolija pomažu pri detoxikaciji organizma. Pomaže u regeneraciji jetre, a svakodnevna konzumacija ovog povrća istopiće suvišne naslage u predelu vašeg stomaka.

4. Jaja

Jaja su bogata aminokiselinama, koje su neophodne našem organizmu. Ako želite da izgubite kilograme, jaja su najbolji doručak, koji će vas dugo držati sitima i obezbediti potrebnu energiju za produktivan početak dana. Nutricionisti tvrde da možete pojesti čak 3 jaja dnevno, bez straha za povišen holesterol.

#Dijeta

'