AKTUELNO

Mladić se požalio poznatoj savetnici kako se uselio za devojkom u stan, ali je od tada prestala svaka želja za seksualnim životom.

On je objasnio kako su oboje mladi, zajedno su 10 meseci, a često završe veče tako što gledaju film.

– Ona ima 25, a ja 26 godina. Zajedno smo 10 meseci, a šest meseci živimo zajedno. Ponekad moja devojka predložiti seks, ali najčešće završimo samo zagrljeni gledajući TV, nakon čega zaspimo. Seksualni život nam je “zamro”, ona više ne može da doživi orgazam i uspe u tome samo onda kada imamo predigru. Kada i vodimo ljubav, čini mi se da ja uživam u tome mnogo više nego ona. Čini mi se da je više ne uzbuđujem i to me muči. Šta da učinim kako bi obogatio naš seksualni život? – upitao je zabrinuti dečko poznatu savetnicu.

Ona mu je rekla kako treba da nauči da su žene i muškarci što se tiče seksa drugačiji, ali naglasila je kako ipak ima premalo informacija da bi sudila o njihovom odnosu.

Kako bilo, ako se žena oseća poštovanom, ako se kućni poslovi u domaćinstvu dele, vlada zajedništvo i ravnopravnost u kući, a u krevetu pažljivost i interes i za njenim užitkom, ne bi trebalo biti problema.

#Muškarac

#Seks

#Žena

'