AKTUELNO

Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom od 17časova, organizuje modni događaj BUDITE PRIRODNI, BUDITE PREDIVNI, BUDITE VI.

Foto: Foto: Gold Gondola

Zlatibor, odavno već centar turističke ponude Srbije, postaće ove subote i prestonica mode kada ćerenomirani modni kreator Igor Todorović upriličiti modnu reviju svoje Resort 2025 kolekcije inspirisane,između ostalog, prirodnim odlikama Zlatibora i panoramskim prizorima iz gondole.

Foto: Foto: Gold Gondola

Okupljanje gostuju počinje od 17 časova, a prema konceptu i estetici Igora Todorovića, zvanice će bitidočekane u narodnoj nošnji zapadne Srbije. 

Foto: Foto: Gold Gondola

Potom sledi vožnja Gold Gondolom uz promovisanje lepotazapadne Srbije, dok na trećoj, završnoj stanici goste očekuje revija Resort 2025 koja udružuje snageZlatibora, Ateljea Igor Todorović i kozmetičkog brenda Des Vaux čiji preparati sadrže biljke upravo saove planine.

Foto: Foto: Gold Gondola

Najduža panoramska gondola na svetu spojiće ovog vikenda modu i turizam, kulturu i tradiciju, prirodu inovu estetiku uz akcentovanje mirisa, pogleda i ukusa Zlatibora.

Foto: Foto: Gold Gondola

Spoj inspiracije s poglednom na lepotu prirode

Kolekcija Resort 2025 spoj je inspiracije s pogledom na lepotu prirode koji se pruža iz Gold Gondole, ka zlatnim odsjajima Zlatibora. Kolekcija je izrađena od pažljivo biranih tkanina i elemenata koje je čine autentičnom i posebno izrađenom za ovu priliku. Kreacije koji neguju autentičnost, ljubav prema kvalitetu, lepoti i brizi o planeti, pratiće dan revije od jutra do večeri, slaveći lepotu žene. Bela i zlatna su osnovne boje ove modne priče, a krojne linije su autentični potpis Ateljea Igor Todorović koji je uvek dosledan zanatskom umeću i pažljivoj izradi. Modeli od lana, svile, čipke, kože i posebnih metalnih detalja sastavni su deo kolekcije, koja takođe sadrži i limitiranu seriju tašni koje su posebno dizanirane za ovu priliku.

Autor: Snežana Milovanov