AKTUELNO

Nekadašnja prva dama Amerike Melanija Tramp i u šestoj deceniji se može pohvaliti fantastičnom figurnom na kojoj bi joj pozavidele i upola mlađe dame.

Čini se kao da za Melaniju Tramp godine kao da idu unazad.

Lepša polovina Donalda Trampa nikada se nije borila sa viškom kilograma, na njenom licu iako gazi šestu deceniju nema tragova starenja.

Njene izvajane obline ljudima uvek zapadaju za oko, a ko joj sve to polati za rukom?

Melanija Tramp se fokusira na voće zbog vitamina i minerala koje želi da unese u svoje telo.

Foto: Tanjug AP/Rebecca Blackwell

Još 2012. godine rekla u jednom intervjuu da svako jutro počinje sa smutijem koji ima "puno vitamina", a povremeno ga zameni ovsenom kašom.

Supruga predsedničkog kandidata voli da voće, ali priznaje da ponekad umesto toga bira čokoladu. Melanija Tramp tvrdi da nema nikakvu posebnu ishranu.

- To nije dijeta, samo volim da jedem zdravo jer se osećam bolje i imam više energije - rekla je ona.

Navodno, Melanija radi male stvari da bi ostala u formi. Ona nekoliko dana hoda po svojoj kancelariji noseći tegiće za gležnjeve kao način da vežba bez žrtvovanja dodatnog vremena koje bi trebalo da provodi radeći druge stvari.

Ti mali napori mogu izgledati kao da ne čine mnogo, ali vremenom mogu značajno poboljšati nečije opšte zdravlje.

Kune se u pilates

Jedina vežba za koju Melanija uvek nađe vremena je pilates. Jedan od najvećih razloga zašto je naučila da se osloni na ovu metodu vežbanja je taj što ona to može da radi iz udobnosti svog doma.

Takođe, ne zahteva praktično nikakvu opremu za vežbanje, što joj je važno ako putuje i nema pristup teretani. Bivša prva dama takođe voli da se s vremena na vreme kreće, a uz to igra tenis.

Autor: Snežana Milovanov