AKTUELNO

Zavirite u luksuzni dom od devet spavaćih soba najboljeg tenisera svih vremena.

Mnogi su se pitali kako tačno izgleda i šta sve sadrži luksuzna vila Novaka Đokovića koja se nalazi u Marbelji i košta vrtoglavih 10 miliona dolara.

Foto: Printscreen/Nb1marbellarental.com

Porodica je ranije živela u Monte Karlu 15 godina, ali se navodi da je Novak u decembru 2020. godine odlučio da njihov dom u Marbelji postane njihova primarna rezidencija.

Đokovići su često boravili ovde tokom pandemije, a svoje vreme provedeno u vili su delili i na Instagram nalogu, tako da je bilo moguće naslutiti o kakvom se luksuzu zaista radi. Međuti, ono što je ekskluzivno snimila ekipa španskog magazina "The Luxominist" ostavilo je sve bez daha.

Naime, u video snimku objavljen je svaki pedalj enterijera i eksterijera luksuzne rezidencije našeg teniskog asa koji su Novak i Jelena renovirali pre dve godine i prilagodili svojim željama i potrebama.

Vila se prosteže na hiljadu kvadratnih metara, a pored toga što je veoma prostrana, veliki prozori doprinose da kuća odiše luksuzom.

Foto: Printscreen/Nb1marbellarental.com

Spolja je bela, dok su unutra svetliji, beli ili bež tonovi, koje Đokovići povremeno "razbijaju" detaljima, poput veoma crvenih stolica u kuhinji ili sa bojom lavande u prostranoj dnevnoj sobi. Doduše, jedna od spavaćih soba u potpunosti odudara od ostalih umerenih tonova, jer je obojena u jarko žutu boju.

Foto: Printscreen/Nb1marbellarental.com

Nagađa se da ima čak osam kupatila.

Jelena je svojevremeno podelila i kako izgleda njihov kraljevski hodnik kada je tokom pandemija šišala Novaka ispred velikog stepeništa.

Kuća poseduje i sve ono što bi se očekivalo da jedan sportski šampion ima, kao što su terenata, veliki bazen u dvorištu, kao i prostor za razbribrigu poput sobe za igre i opuštanje, bilijarskog stola i slično.

Foto: Printscreen/Nb1marbellarental.com

Kuća naravno poseduje i teretanu, bazen u dvorištu, ali i prostor za rekreaciju, gde Đokovići sigurno najčešće uživaju sa sinom i ćerkom,

Novak se ranije na svom Instsagramu pojavljivao i na neizbežnom teniskom terenu u okviru kuće, koji je lep zeleni sportski dodatak dvorištu, okružen belim stubovima i idiličnim palmama.

Foto: Printscreen/Nb1marbellarental.com

Naravno, da luksuz bude još veći, ova vila podrazumeva i jasan pogled na predivno morsko prostranstvo.

Takođe u jednoj od ranijih objava na Instagramu, naša teniska zvezda otkrila je i svoje muzičke veštine dok je sedeo za velikim klavirom , dok se u pozadini nalazio komad nadrealne apstraktne umetnosti na štafelaju - jarko crveno i plavo obojena figura - koja bi mogla da bude, možda, i prikas samog Novaka Đokovića.

Autor: Iva Besarabić