AKTUELNO

CO2 laser koji je odličan za podmlađivanje celog lica, kao i za uklanjanje ožiljaka koji su nastali nakon operacija, nakon akni, nakon povreda i opekotina.

Osveženje kože bez kompromisa:

U svetu brzih inovacija u dermatologiji, tretmani CO2 laserom izdvajaju se kao neosporno rešenje za postizanje revitalizirane kože. Ova vrhunska tehnologija pruža niz benefita koji ne samo da transformišu vaš izgled, već i postavljaju nove standarde u pristupu dermatološkoj nezi.

Preciznost koja fascinira:

Jedan od ključnih benefita tretmana CO2 laserom je neverovatna preciznost koja omogućava ciljano delovanje na specifična područja kože. Ova tehnologija ne ostavlja mesta za kompromise – pruža vrhunsku preciznost i rezultate koji izazivaju oduševljenje.

Brz oporavak, dugotrajni rezultati:

Tretmani CO2 laserom ne donose samo trenutno osveženje, već i dugotrajne rezultate koji ostavljaju snažan utisak. Oporavak je iznenađujuće brz, omogućavajući vam da se vratite uobičajenim aktivnostima sa svježim i revitaliziranim izgledom.

Sada, u srcu ove inovacije, stoji Poliklinika BT Surgery. Pod stručnim vođstvom doktorke Brankice Tepavčević, naša klinika postaje epicentar vrhunske dermatološke nege. Njeno iskustvo i strast prema postizanju prirodnih rezultata čine je istaknutom stručnjakinjom u primjeni CO2 lasera.

Individualni pristup za personalizirane rezultate:

Doktorka Tepavčević prilazi svakom pacijentu sa pažnjom i individualnim pristupom. Pre tretmana, vrši se pažljiva analiza kože, osiguravajući da svaki tretman bude prilagođen specifičnim potrebama pacijenta. Njen pristup osigurava ne samo vrhunske rezultate već i iskustvo koje ostavlja snažan utisak.

Koža koja priča priču ljepote:

U Poliklinici BT Surgery, ne samo da primjenjujemo inovacije, već ih i oblikujemo prema vašim potrebama. CO2 laser pod vodstvom doktorke Tepavčević postavlja nove standarde u dermatologiji, čineći svaki tretman pričom o lepotii koja se osjeća i vidi.

Otkrijte revolucionarni svet tretmana CO2 laserom u Poliklinici BT Surgery, gde se susreće vrhunska tehnologija i stručnost doktorke Brankice Tepavčević, pružajući vam ne samo tretman, već iskustvo koje menja perspektivu o nezi kože.

DA LI JE CO2 LASER ZA VAS?

Co2 laserom rešava se problem bora i finih linija, hiperpigmentacije, ožiljaka od akni i nakon operacija, strija, ujednača se ten i poboljšava tekstura kože, smanjuju pore, dubinski obnavlja i zateže koža, kao i gornji i donji kapci. I poslednje, ali ne i najmanje bitno - CO2 laserom u BT klinici ukljanja se višak kože na gornjim i donjim kapcima - LASERSKA OPERACIJA KAPAKA. Nakon CO2 lasera koža će vam biti zdrava, podmlađena, bez dugog perioda oporavka. Zbog snažne stimulacije dubljih slojeva kože dolazi do proizvodnje novog kolagena. Tokom tretmana pacijenti mogu da osećaju umerenu nelagodnost i blago peckanje kože.

Šta treba da znate o operaciji kapaka CO2 laserom?

Konsultacije su besplatne i traju do 15 minuta. Stručno osoblje Poliklinici BT Surgery brzo i lako će utvrditi da li ste kandidat ili ne.

Kada je postoji manji višak kože na gornjim i donjim kapcima, problem se može rešiti i laserskim zatezanjem, a ukoliko to nije moguće druga opcija je laserska operacija.

Potpuno ste bez modrica i otoka u okoloočnoj regiji, a konci se skidaju za pet do sedam dana. Intervencija se obavlja u lokalnoj anesteziji.

Konsultacije možete zakazati na telefon: 📞 011/3808-754

Nalazimo se na adresi Kneza Danila 58, Beograd

Autor: