AKTUELNO

Na društvenim mrežama često se dele razni trikovi za ulepšavanje, pa tako i kako napraviti jednostavne frizure u svega nekoliko minuta. I poslednji trik koji pokazuje kako osušiti kosu da izgleda kao da je iz salona oduševio je mnoge.

Naime, kako piše Metro, ovaj trik ne zahteva nikakve specijalizovane alate za ulepšavanje, zapravo, sve što vam je potrebno je fen za kosu.

Video je na TikToku podelila korisnica @yazblends, koja je profesionalna frizerka, a za samo tri dana, prikupio je više od šest miliona pregleda.

Kao što se vidi u videu, metoda uključuje deljenje kose na dva dela i uvijanje od lica. Nakon toga treba se preći fenom za kosu preko svakog dela i ostaviti ih da se stegnu 1-2 minuta. Za kraj, jednostavno raspustite kosu i lagano prstima prođite kroz nju.

Rezultat je prekrasna frizura koja izgleda kao da ste izašli direktno iz salona. Naravno, podrazumeva se da je dobra ideja da pre nego što to uradite na kosu nanesete sprej za toplotnu zaštitu, kako bi vaša kosa bila što zdravija.

Jaz dodaje da je dobro napraviti ovaj trik kada je kosa već suva, a fen za kosu takođe mora da bude podešen na visoku temperaturu, a prenosi Večernji.

Naravno, brojni korisnici bili su oduševljeni jednostavnim, a efikasnim trikom. “Toliko sam vremena gubila na kovrdžanje okruglom četkom”, požalila se jedna korisnica, dok je druga otkrila: “Radim ovo sve vreme! Kosu ipak prvo malo da nakvasim da mi drži kovrdže.”

@yazblends

Easy 5 minute Hair Hack! @behindthechair.com #fyp #hairtok #hairtutorials #hair #bocaraton

♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Autor: