AKTUELNO

Sređivanje lica i tela u isto vreme, i to za dvadeset minuta! Mislite da je nemoguće? Posetite BT Aestethic Surgery Center i uverite se da je moguće!

U eri, kada je vreme najdragocenije na svetu, žene često imaju problem sa organizacijom. I dok obave sve što imaju, na kraju dana, shvate da nemaju vremena za sebe. Zamislite samo, kada biste tokom jednog tretmana koji traje 20 minuta mogle da uradite sve ono za šta vam treba mnogo više vremena? E pa, u klinici BT Aesthetic Surgery Center to zaista i možete!

Naime, u našem salonu već danas, po promo ceni, možete trenirati mišiće lica i mišiće tela.

Zaboravite na odlazak u teretanu i iscrpljujuće treninge! U klinici BT Aesthetic Surgery Center je dovoljno da se pojavite, a sve ostalo je na nama.

U našoj klinici imamo najsavremenije medicinske aparate koji potpuno bezbolno deluju na mišiće lica i tela. Do sada smo imali sve vrste lasera i injekcionih metoda koji deluju na teksturu kože, na tonus kože, podstiču sintezu elastina i kolagena.. a sada, imamo i aparat koji deluje na misiće lica, zateže i ublažava fine bore na licu.

Predstavljamo vam EMFACE koji usporava starenje, i to za samo 20 minuta, kao i EMSCULPT aparat koji će vam omogućiti vežbanje, bez ikakvog napora. Vaše je samo da legnete i uživate kod nas!

Kada je u pitanju EMSCULPT aparat, brojne naučne studije su njegove efekte. Naime, tokom jednog tretmana, doživećete efekat izuzetno jakog treninga, unapredićete držanje i umanjiti bol u donjem delu leđa.

Podsetimo, u toku je akcija, gde po ceni jednog tretmana, možete dobiti dva. Iznenadite dragu osobu i uživajte!

NAŠ TIM OBEĆAVA VRHUNSKE REZULTATE

Dr Brankica Tepavčević je svetski poznati stručnjak na polju estetske hirurgije. Kao iskusni specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, stručnu pažnju posvetila je neinvanzivnim i hirurškim tehnikama podmlađivanja lica i oblikovanja tela na kojima počiva BT Aesthetic Surgery Center.

Zahvaljujući znanju, iskustvu i principima lepote kojima se vodi doktorka Brankica Tepavčević i njen stručni tim, u BT Aesthtetic Surgery Centru svim damama je na raspolaganju prava nega kako bi izgledale zavodno, privlačno i prirodno lepe.

Neizostavna destinacija za sve pripadnice lepšeg pola je ovog leta dobro poznata adresa BT Aesthtetic Surgery Centar u Knez Danilovoj broj 58 u Beogradu. Konsultacije mozete zakazati na 011/3808-754.

Vidimo se!

Autor: