AKTUELNO

Depilacija bikini zone je jednostavan i efikasan način da oblikujete svoju bikini zonu, ima nekoliko različitih vrsta depilacije, od kojih svaka ima svoje prednosti.

Od najobičnije depilacije bikini voskom do holivudske depilacije, predstavljamo vam sve što treba da znate o različitim vrstama depilacije bikinija kako biste mogli da pronađete savršenu opciju za sebe.

Dostupno je nekoliko različitih vrsta depilacije bikini zone, od kojih svaka ima svoje prednosti. Depilacija bikini zone voskom treba da se radi samo kada je koža čista i suva, a važno je da pripremite kožu pre depilacije kako biste smanjili rizik iritacije kože. Bikini depilacija je uklanjanja viška dlačica sa područja genitalija. Obuhvata depilaciju svih vidljivih stidnih dlačica, kao i dlaka sa unutrašnje strane butina i ili zadnjice.

Francuska depilacija bikini zone

Francuska depilacija obuhvata nešto veću površinu od osnovne bikini linije. Dobar je izbor ako želite da uklonite i deo dlačica sa intimne regije, a da opet ne uradite brazilsku depilaciju. Radi se voskom.

Dugotrajniji rezultati su jedna od prednosti francuske depilacije bikinija je ta što pruži dugotrajnije rezultate od drugih metoda uklanjanja dlaka. To je zato što vosak uklanja dlačice iz korena, što znači da je potrebno više vremena da dlake ponovo izrastu.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija uklanja sve dlake napred, pozadi i između, ostavljajući vas potpuno golom u intimnoj regiji. To je popularna opcija za one koji žele da se osećaju ekstra čisto i glatko. Imajte na umu da ova vrsta depilacije može biti bolnija od drugih vrsta.

Brazilska depilacija obično daje dugotrajnije rezultate. Proces depilacije voskom uklanja dlačice iz korena, što znači da je potrebno više vremena da dlaka ponovo izraste.

Glatkija koža još jedna potencijalna prednost brazilske depilacije voskom je ta što može ostaviti kožu glatkom od drugih metoda uklanjanja dlaka. Depilacija voskom uklanja dlake iz korena, što znači da može ukloniti i mrtve ćelije kože sa površine kože. Zato je koža mekša i glatkija na dodir.

Holivudska depilacija

Holivudska depilacija je slična brazilskoj, ali podrazumeva i uklanjanje dlačica sa zadnjice. Glatka i čista koža je jedna od glavnih prednosti nanošenja holivudskog voska je ta što pruža gladak i čist osećaj u stidnom delu. Za razliku od brijanja ili drugih metoda uklanjanja dlaka, koje mogu ostaviti urasle dlake ili izazvati iritaciju, holivudski vosak uklanja svu dlačice sa bikini zone, ostavljajući kožu mekom i glatkom.