AKTUELNO

Boja, sjaj i drugi ključni detalji ovog leta odevaju naša stopala sa više stila nego ikada. Obratite pažnju na ove predloge.

Pastelni tonovi, biserni efekat, šljokice, obrnuti francuski… Mnogo je trendova u manikiru koji su zavladali ovog leta. Toliko opcija koje se bez problema mogu nositi i na nogama.

Letnje pedikir ideje

Šta god da se kladite na leto, zapamtite važnost nege noktiju. „Tajna lepih i zdravih noktiju je u načinu na koji negujete zanoktice“, komentarišu stručnjaci salona Ma Belle, koji nam takođe preporučuju: „Pre nego što gurnete zanoktice, umasirajte ih hidratantnim balzamom kako biste ih omekšali i oblikovali; tako ćete ih izbeći oštetiti.

Možete naneti nekoliko kapi maslinovog ulja. Jednom ili dva puta nedeljno nanesite domaću masku. Pokušajte da pomešate kašiku maslinovog ulja sa kapsulom vitamina E i ostavite da deluje nekoliko minuta; zatim isperite mlakom vodom. Primetićete da i vaše zanoktice i nokti izgledaju odmah bolje.“

Postoji nekoliko ideja pedikira na Instagramu koje ćete želeti da ponovo napravite za kratko vreme. Pokažite nokte u svojim najboljim sandalama ovog leta.

Za početak liste najgledanijih pedikira na Instagramu, ovo je jedan od najgledanijih dizajna. Sjaj bisernog efekta je trend koji je počeo sa „glaziranom krofnom“ , ali ova verzija je mnogo bisernija i sjajnija.