AKTUELNO

Holivudske filmske dive su poznate po zdravoj, blistavoj, bujnoj kosi i besprekornim frizurama, kako na filmskom platnu, tako i na crvenom tepihu. Za to su u velikoj meri zaslužni preparati koje koriste njihovi frizeri, a oni prosto obožavaju jedan brend - HASK.

Ovaj brend je godinama unazad omiljeni među holivudskim frizerima i stilistima. HASK proizvodi za stilizovanje i negu kose su korišćeni na setovima za snimanje nekih od najpoznatijih filmova, poput: Zvezda je rođena, Grdana, Drugi čin, Crni panter, One su bombe...

Imali smo priliku da isprobamo nekoliko proizvoda koje koriste slavne filmske i TV zvezde i izdvojili smo naše favorite.

1. Šampon bez sulfata za revitalizaciju kose HASK Monoi Coconut Oil

Ovaj šampon sa kokosovim i monoi uljem nas je oduševio već pri prvom, čulnom susretu, jer miriše fantastično. Osvežavajući, egzotičan miris kokosa dugo ostaje na kosi nakon pranja. Šampon je odličan izbor za sve tipove kose, a posebno za suvu. Nežan je prema kosi i koži glave, efikasno uklanja sve nečistoće, daje kosi sjaj i neophodnu dozu hidratacije.

Foto: Promo

2. Balzam za dubinsku rekonstrukciju oštećene kose HASK Argan Oil

Ovaj balzam je definitivno naš favorit, jer obnavlja i jača kosu, dajući joj nežnost i blistavost. Zahvaljujući manjem, praktičnom pakovanju odlična je opcija za negu kose na putovanju, pogotovo za letovanje kada je kosa više izložena štetnim spoljašnjim uticajima (sunce, slana i/ili hlorisana voda...). Glavni sastojak balzama je arganovo ulje koje je izuzetno pogodno za hidrataciju i dubinski oporavak suve i oštećene kose. Pored toga, sadrži i keratin koji zaglađuje kosu i čini je mekom. Može se koristiti na svim tipovima kose, uključujući i farbanu i hemijski tretiranu.

Foto: Promo

3. Hranljivo ulje za obnavljanje oštećene kose HASK Keratin Protein

Našu pažnju je naročito privuklo HASK Keratin Protein ulje za negu, oporavak i lakše stilizovanje kose. Iako je dostupno u bočici od 18 ml, ako ga pravilno koristite trajaće mesecima. Ne slepljuje i ne masti kosu, čini je hidriranom, mekom i lakom za oblikovanje, pružajući joj dodatni sjaj. Ujedno olakšava raščešljavanje i zaglađuje vlasi, a pogodno je za sve tipove, dužine i teksture kose.

Foto: Promo

4. Sprej bez sulfata 5 u 1 za raščešljavanje tanke i lomljive kose HASK Biotin Boost

Tanka i oštećena kosa je sklona čestom mršenju, pucanju i može biti veoma zahtevna prilikom kreiranja frizure. Mnoge slavne glumice imaju baš takvu kosu, a njihovi frizeri imaju rešenje - HASK Biotin Boost 5 u 1 tretman bez ispiranja. Proizvod je obogaćen biotinom, kolagenom i kofeinom, omogućava lako raščešljavanje i daje kosi volumen i punoću. Zahvaljujući laganoj formuli u spreju veoma lako se nanosi i može se koristiti i na vlažnoj i na suvoj kosi.

Foto: Promo

Nakon što smo isprobali sve ove proizvode, tvrdimo da su sasvim opravdano oni favoriti filmskih diva i da su s razlogom osvojili celu filmsku i televizijsku industriju Holivuda. Iako su kreirani za različite tipove, teksture i zahteve kose, svi imaju nešto zajedničko. Ne sadrže sulfate, parabene, gluten i veštačke boje i, naravno, nisu testirani na životinjama. Formulisani su tako da čine kosu glatkom, zdravom i hidriranom i omogućavaju brzu i laku promenu frizure, bez pojave statičkog elektriciteta.

Prozvodi omiljenog brenda za negu kose holivudskih frizera i stilista dostupni su samo u Alexandar Cosmetics online shop-u i prodajnim mestima širom Srbije. Uz njih i vaša kosa može biti sjajna, nežna i bujna poput kose vaše omiljene filmske dive.