AKTUELNO

Milica Mijanović, jedan od najpoznatijih crnogorskih modela i bivša miss Crne Gore,ponovo je u žiži svih medija,kako domaćih tako i regionalnih i evropskih.

Naime ova prelepa nikšićanka,na poziv direkcije najprestižnijeg evropskog izbora lepote Miss Europe, biće specijalna članica žirija na samom takmičenju.

Ovaj, medijski najzapaženiji izbor lepote, održava se svake godine u Beču, te će tako i ove godine austrijsku prestonicu ,,okupirati“ pedeset najlepših žena Evrope,koje će se boriti za prestižnu titulu Miss Europe.

Milica,kao neko ko je ostvario svetsku karijeru i pored titulu miss Crne Gore, koja joj je bila odskočna daska u karijeri, okitila se i titulom ,,najlepše lice Fashion TV-a“ za 2017-tu godinu, a iste godine na svetskom takmičenju MISS TOURISM QUEEN u Šangaju plasirala se u TOP 10 i na najlepši način predstavila Crnu Goru.

Foto: Privatna arhiva

Sve ove reference,organizatorima Miss Europe bile su dovoljan razlog da ovu prelepu crnogorku pozovu, da baš ona svojim iskustvom i stručnim mišljenjem, bude deo tima koji će izabrati najlepšu devojku Evrope.

Koliki je ovo uspeh za mladu nikšićanku,najbolji pokazatelj je to što su u prethodnim izdanjima ovog takmičenja, članove izborne komisije činili Ilian Rachov, glavni dizajner poznatog modnog brenda Verasce, kao i Daniel Craig,svetski glumac poznat po ulogama James Bond-a u holivudskim filmovima.

Milica je svoju karijeru izgradila u evropskim prestonicama mode Milanu i Parizu, gde je radila revije i editorijale za najpoznatije modne brendove i magazine,kao i muzičke spotove i reklame.

Autor: Z.L.