AKTUELNO

"Fairy manikir" je najlepši manikir trend trenutno. Veoma je suptilan za svakodnevno nošenje, ali je dovoljno svečan i za formalne dogadjaje, jer dodaje magiju šljokica u svaki "look".

"Fairy" manikir trend, inspirisan vilama, je zabavan, svetlucav, lako nosiv i profesionalan u isto vreme. Otkad je Hejli Biber započela "glaized nails" trend, šimerasti nokti su uvek bili glavni trend, bez obzira na deceniju. Otuda je i "fairy" manikir samo podvrsta trenda svetlucavih noktiju. Ovaj stil podrazumeva boju u pastelnoj ili perlastoj bazi, sa duo - hrom šimerom koji menja boju.

Foto: Unsplash.com

Magija ovih noktiju je u njihovoj jednostavnosti. Oni predstavljaju najlakši oblik umetnosti na noktima, za koje vam nisu potrebne alatke i trikovi. Najveći trend trenutno je "čisti" ali ukrašeni manikir. Svi finiši koji svetlucaju počev od "glazed" do iridescentnog trenda, lako se postižu samostalno ili preko neke boje uz pomoć "top coat-a".

Šimerasti, magični nokti nisu lepi samo za gledanje, oni su praktično stvoreni za kućni manikir. Možete odabrati šljokičavi lak za nokte koji ćete naneti u jedan ili dva sloja, ili pronađite "top coat" sa ovakvim efektom, koji ćete naneti preko pune boje. Sa ovakvim noktima sigurno ćete biti primećene, a i upotpuniće svaki stajling sa notom diskretne elegancije.

Autor: