AKTUELNO

Iskoristite osmomartovski popust u svim Fashion Company radnjama.

Brend poznat po vanvremenskoj ženstvenosti predstavio je kolekciju za proleće/leto kojabesprekorno oslikava italijanski stil i eleganciju.

Ove sezone Liu Jo donosi kombinacije različitih tekstura, floralnih printova i zlatnih detalja, akolekcijom preovladavaju sofisticirane letnje haljine, uz džins, kratke pantalone i topove kojećete nositi sezonama.

Bez obzira na to da li volite uže siluete ili lepršave maksi haljine sa više volumena, brend jepredstavio modele koji savršeno pristaju svakoj figuri.

Foto: Promo

beli top pantalone od tvida bela haljina bez rukava mini suknja od tvida košulja-haljina sa printom šorts od eko kože sako od tvida farmerke sa cirkonima

U fokusu su i efektni aksesoari koji se idealno uklapaju u prolećne kombinacije. Torbe dolaze unajrazličitijim bojama i oblicima, od upečatljivih pink i koralnih modela, do svedenijih klasika zaformalnije prilike.

Foto: Promo

koralna torba zelena torbica zlatni novčanik pink-crvena marama pink torba

U susret Danu žena, od 6. do 8. marta u LIU JO prodavnici u Galeriji, kao i u ostalim FashionCompany prodavnicama očekuje vas 20% popusta na ženski asortiman iz kolekcije proleće/leto2023.

Autor: