AKTUELNO

Uvek možete napraviti domaću kremu protiv bora od prirodnih sastojaka, ali postoji i potpuno besplatan i brz način da ih se rešite - jednostavnom gimnastikom za lice

Bore su najgora noćna mora svake žene, i zato sve dame pokušavaju na razne načine da uspore njihovu pojavu. Za ovaj problem postoji veliki broj kozmertičkih preparata, ali pošto je njihov efekat diskutabilan, mnogi se okreću prirodnim rešenjima.Uvek možete napraviti domaću kremu protiv bora od prirodnih sastojaka, ali postoji i potpuno besplatan i brz način da ih se rešite - jednostavnom gimnastikom za lice!

Metoda "Fit Face" promoviše relaksaciju kružnog mišića usta, odnosto sprečava pojavu bora i značajno smanjuje vidljivost onih postojećih. Započnite vežbu osmehom - ona je u stanju da vam preobrazi i podmladi lice!

Najbolje je raditi vežbu pred ogledalom, da možete u potpunosti da kontrolišete mimiku lica, jer svaka vežba mora da bude praćena jakom napetošću mišića i da osetite blago peckanje. Pogledajte u videu kako izgleda trominutna vežba za podmlađivanje lica:

Autor: Z.L.