AKTUELNO

Srpska infulenserka Aleksandra Stevanović, na svom instagram profilu redovno deli savete o oblačenju, a svojim pratiocima je skrenula pažnju na nekoliko stavki bez kojih ne možete da izgledaste atraktivno.

Uvek ispeglajte odeću

- Šta može da izgleda skuplje od čiste, ispeglane bele košulje - pita Aleksandra u videu, a kad malo razmislite, shvatite da je stvarno tako. Pa, ako vas nekad i mrzi da popeglate odeću koju oblačite, setite se da će to pomoći da izgledate mnogo bolje.

Skinite bretele sa brushaltera

Plavooka influenserka dalje savetuje da je jedan od načina da izgledate "kao milion dolara" da skinete bretele sa brushaltera, čak i kada su iste boje kao odeća koju nosite.

Neka vam kosa uvek bude čista

Keri podseća da prljava, masna kosa može da "uništi čak i najskuplji stajling". Dakle, ako želite da izgledate šik i skupoceno, neophodno je da vam kosa bude čista i lepršava, bez obzira na to šta ćete obući.

Nokti uvek moraju da budu uredni

Aleksandra podseća da ukoliko volite ili iz nekog drugog razloga ne želite da stalno idete u salone, uvek možete same da sredite nokte kod kuće i stavite barem providni lak. Ono što je najvažnije je da vam nokti budu čisti, lepo isturpijani, a ne jedan kraći, jedan duži, polomljeni...

Autor: Z.L.