AKTUELNO

Stvari slažite od svetlijih ka tamnijim da bi vam bile preglednije.

Kada se spremate za posao, verovatno naprative haos u ormaru jer pokušavate da izvučete stvari koje su vam potrebne za taj dan i samim tim pomerate drugu garderobu koja se onda gužva.

To se dešava svima, a nered se veoma lako gomila, te je potrebno da izdvojite vreme kako biste ponovo sredili garderober.

Isprobajte ovih nekoliko saveta koji će vam pomoći da vam ormar bude što uredniji i da ga lakše držite “pod kontrolom”.

Za početak, ne gomilajte istu garderobu. Ovo je u redu kad su u pitanju obične bele majice ili crni džemperi, koje često oblačite i mogu da se upare sa mnogo različitih kombinacija, ali nikome ne trebaju dve crvene svilene košulje. Slične odevne predmete složite na jedno mesto, sve suknje na jedno mesto, pa poslovne pantalone, farmerke, košulje i ostalo. Bilo bi poželjno da garderobu slažete od tamnije prema svetlijoj boji da bi vam bila preglednija.

Ako imate mnogo kostima ili odela nemojte oba dela kompleta slagati zajedno, razdvojite ih. U većini slučajeva sakoi i pantalone mogu da se koriste i u drugim, posebnim kobinacijama, a ako stoje zajedno uglavnom vam neće padati na pamet da ih pokušate kombinovati uz nešto drugo.

I za kraj, ako nešto ne nosite duže od šest meseci nema razloga da vam i dalje stoji u ormaru, poklonite. Postoje mnogi kojima će taj komad garderobe baš dobro doći.

Autor: