AKTUELNO

Etablirani beogradski streetwear brend DISCIPLINA priredio je spektakularan događaj u četvrtak, 3.11.u klubu Drugstore.

Foto: Promo

Naime, povodom 30.rođendana vlasnice i dizajnerke brenda Ivane Davidović održala se treća po redu, samostalna revija brenda. Ivana je prikazala čak 38 outfita koji su ujedno pokazali rekapitulaciju njenog rada kao modnog dizajnera ali i evoluciju samog brenda kroz godine postojanja.

Foto: Promo

Događaj je predstavljao zahvalnost dizajnerke za podršku tokom godina kolegama, prijateljima, javnim ličnostima, saradnicima iz modne industrije i svim obožavaocima brenda.

Foto: Promo

Događaj je posvećen svim ljubiteljima ulične mode koji su paralelno s rastom brenda DISCIPLINA gradili svoj stil i vešto kombinovali DISCIPLINA komade u svojoj svakodnevici.

Foto: Promo

Ivana je prikazala na koji način se igra različitim pristupima uličnom stilu, kako je neke ekstravagantne komade učinila nosivijim i s druge strane - kako je komadima iz drugih vremena dala novo, moderno ruho. Kolekcija Nucl3us obiluje smelim krojevima, kožom, denimom i po prvi put je prikazana linija aksesoara poput torbi, pojasa i ranaca.

Foto: Promo

Revija je održana u dva bloka, a nakon prvog od njih usledio je live performans neverovatne Konstrakte koja je uz pratnju plesača modernog baleta Tamare Pjevic, bacila publiku u trans izvedbom numere “ Neam šamana”.

Foto: Promo

Svoju podršku brendu DISCIPLINA pokazao je i Rasta koji je drugi blok zatvorio svojim nastupom uz pesmu Beli grad.. Reviji je prethodio koktel koji je ispraćen multimedijalnim sadržajem i plasiranjem digitalne kampanje kolekcije NUCL3US, a kome su prisustvovale brojne javne ličnosti.

Foto: Promo

Podršku događaju pružili su i gradski DJ-evi - Vuk Smiljanić i Kristijan Molnar koji su atmosferu dogadjaja pretvorili u svojevrsnu rodjendansku žurku ispraćenu tehno zvukom i fascinantnim osvetljenjem.

Foto: Promo

Autor: