AKTUELNO

Ukoliko imate tendenciju da koristite istu crnu olovku za oči vreme je da menjate rutine i izađete iz zone udobnosti.

Čuli ste stari savet da tamne boje imaju tendenciju da smanje izgled prostora, dok ih bele proširuju. Isto pravilo važi i za vašu šminku. U ovome leži i sjajni rezultat upotrebe bele olovke, a na koju često zaboravljamo. Učiniće da oči izgledaju veće, svetlije i budnij, a možete i da modernizujete klasični izgled ajlajnera.

Postoje dva vrlo jednostavna načina korišćenja bele olovke za oči.

Vodena linija oka

Oblaganje vaše vodene linije belom olovkom je verovatno najlakši način da koristite belu olovku za oči, a rezultati su trenutni. Oči će vam izgledati svetlije, a pogled budniji. Bela olovka naizgled produžav beonjače i prikriva svako crvenilo. Razmislite o ovom triku sa belim olovkom za oči nakon noćnog izlaska ili naporne nedelje na poslu.

Uglovi očiju

Jedan od najkorisnijih načina nošenja belog ajlajnera ili olovke je na unutrašnjim uglovima, koji pomaže da efikasno osvetlite izgled očiju. Sjajna stvar u vezi sa belim olovkom je što možete da je koristite sa bilo kojom kombinacijom senke. Nanesite olovku na unutrašnje očiju, a onda šminkanje završite sa nekoliko slojeva maskare.