AKTUELNO

Uz nekoliko jednostavnih vežbi, za koje je potrebno da svakodnevno odvojite svega 5 minuta, vaš podbradak će vremenom nestati i ponovo ćete uživati u ovalnom i besprekornom obliku svog lica.

1. Pokušajte da dodirnete nos jezikom

Ovo je veoma jednostavna vežba, koja će vam pomoći da smanjite svoj podbratak. Dovoljno je da isplazite jezik i pokušate da vrhom jezika dodirnete vrh nosa.

Ova vežba pomoći će vam da razvijete mišiće ispod brade. Ako ovu jednostavnu vežbu izvodite nekoliko puta dnevno, nekoliko nedelja, ubrzo ćete videti prve rezultate.

2. Zauzmite položaj, kao da ljubite neku zaista visoku osobu

Ova veža podrazumeva da zazmete položaj, kao da želite da poljubite neku zaista visoku osobu. Napućite usne i podignite glavu na gore, tako da osetitie zatezanje vratnih mišića.

Uovom položaju trebalo bi da se zadržite 10-ak sekundi, a zatim, spustite glavu i opustite usne. Ponovite ovu vežbu 5 do 7 puta dnevno.

3. Udahnite vazduh, tako da napumpate vaše obraze

Udahnite veliku količinu vazduha i rasporedite ih tako da vaši obrazi izgledaju kao da ste ih napumpali. Tako napunpane obraze zategnite dlanovima, a da ne ispustite zadržani vazduh.

Zadržite se u ovom položaju i do 5 sekundi. Ovu vežbu ponovite 5 do 6 puta ikombinujte je sa ostalim vežbama, kako biste uspešno smanjili podbradak.

Autor: Z.L.