AKTUELNO

Prema tumačenjima najpoznatijih astrologa i numerologa sveta, svaki mesec ima svoje karakteristike, koje utiču na formiranje ljudi. Utiču na sve, od izbora profesije, do potencijala, želja, ambicija i života u dvoje

Januar

Vi ste prirodni vođa, snažne volje, nezavisni, volite da idete svojim putem. Ne volite kada vam se govori da niste u pravu. Teško vas je pridobiti ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste to i da pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti. Vaše mogućnosti rezonovanja su odlične. Veoma ste dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima. Imate neutoljivu potrebu da budete kreativni.

Februar

Po prirodi ste diplomata i lakše vam je da radite u timu, nego sami. Volite muziku, ritam, ples i prirodno dobar osećaj za harmoniju, lepe i prefinjene stvari u životu. Pravo okruženje može vas oraspoložiti ili vam pokvariti raspoloženje. Nikada nemojte dozvoliti da vas savlada depresija. Podcenjivanje vaših mogućnosti može biti veliki hendikep. Zbog toga pokušajte pošteno proceniti i njih i sebe.

Mart

Nadareni ste i morate pronalaziti načine za samoizražavanje da biste bili zadovoljni sobom. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su stvar za vas. Nadareni ste živahnim umom i maštom, mogli biste biti pisac, pedagog ili dobar novinar. Najbolji izlaz za vas bio bi na umetničkim i kreativnim poljima.

Foto: Pexels

April

Veoma ste čvrsti, nepokolebljivi, određeni, a ponekad i tvrdoglavo nepopustljivi. Ne volite da menjate mišljenja, stavove i metode, ali vaš talenat leži u oblasti praktičnosti. Uporni ste i veliki radnik, sistematični ste, lojalni i savesni. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga neretko imate neprijatelja.

Maj

Spretni, brzih pokreta i lucidnog uma – to ste vi. Možete se petljati u mnoge stvari, ali mrzite da da vas neko sputava i ograničava. Rutina nije za vas. Veliki ste enuzijasta i uživate u svakom minutu života. Puno ćete putovati zahvaljujući vašem urođenom nemiru koji vas ispunjava. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš temperament i ambiciju.

Jun

Ljubitelj ste porodične atmosfere, doma i vama je potreban pratilac, koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli dati sve od sebe. Pod nepovoljnim okolnostima osobe rođene u ovom mesecu, mogu se naći u velikim neprilikama i dobrim dielom izgubiti samopuzdanje. Sjajno biste se pokazali u bilo kojoj oblasti socijalnih poslova. Zdravlje, lepota, muzika ili scena, tu sigurno leži vaš najbolji profesionalni izbor.

Jul

Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite ka perfekciji i tragate za najboljim rešenjima. Budući da ste po prirodi druželjubivi prema onima koje ste već upoznali, s vama se ipak nije lako družiti jer ste isključivi i svojeglavi.Volite istraživati i davati sud o svemu.Osijetljivi ste i senzitivni. Dobro je da uvek pratite svoje osjećaje.

Avgust

Vaše pravo mesto je u poslovnom svetu. Prirodno dobro procenjujete ljude, znate da održavate balans i ostavljate utisak autoriteta. Kako je vaš talenat vezan za finansije imate osećaj za biznis. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Ne zanimaju vas prosečne stvari.

Septembar

Posedujete inteligenciju i kreativnost tako da je široko polje zanimanja kojima biste se u životu mogli baviti. Uticaji broja devet na vaš život mogli bi vam doneti mnoga putovanja, to jest zanimanje u kome bi putovanja i komunikacije bili od velike važnosti. Imate uticaj na ljude i velikodušni ste.

Oktobar

Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Ne pokušavajte da radite timski, u tome nećete uspeti. Vi ste individualista i možete se nositi sa svim poteškoćama na koje naiđete. Razvijajte svoje umetničke sklonosti.

Novembar

Za vas predstavlja poteškoću činjenica što vaš razum prečesto zaseni intuiciju. To nije dobro za vas, jer ste veoma osetljivi i imate istančan osećaj za svakojake situacije. Emocionalna kontrola i držanje sredine, osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva, piše cicimici.com.

Decembar

Srdačni i prijateljski ste raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Praktičnog ste uma i posedujete određene umetničke talente. Zabavni ste za okolinu i dovoljno interesantni u ljubavnom životu. Vaš šarm daje vam mogućnost da plasirate bilo koju stvar u životu. Ako vam ljubavni život i prijateljstvo naiđu na poteškoće,postaćete demotivisani. Za razbibrigu najviše vam odgovara čitanje zanimljivih knjiga.