AKTUELNO

Venčanja obično nisu događaj u kojima mladenci, a pogotovo mlade, teže kršenju konvencija, ali to se možda menja, kako piše CNN.

U nedavno objavljenom članku napisali su kako u svetu sve veći trend postaju crne venčanice koje su u poslednjih godinu dana postale sve traženije, kako na Guglu, tako i u stvarnosti.

Foto: unsplash.com

Laura Makiver, PR menadžerka u brendu David's Bridal, istakla je kako je to njihov omiljeni trend jer su crne haljine "šik i dramatične". Pre su, kaže, mogle da se naruče, ali sada ih po prvi puta imaju u ponudi u buticima, kao i u onlajn prodaji.

"Koncept tradicionalnog je evoluirao"

"Koncept tradicionalnog je evoluirao", objasnila je Makiver za CNN dodavši kako je i pandemija bila jedan od faktora koji su uticali na ovu promenu.

"Trend smo primetili 2021, kada je mnogo parova odlučilo da odbaci tradicionalna pravila venčanja. Mnoge mlade su zbog pandemije morale da odlože venčanja, pa su zbog toga htele da njihov poseban dan bude zaista poseban. Htele su da budu odjevene onako kako su one htele", ispričala je Makiver.

Foto: unsplash.com

Ranu Kolman, direktorka marketinga brenda Azazie, istakla je kako je za mnoge mlade bela venčanica postala znak manjka originalnosti.

"Crna podseća na Holivud i na glamur crvenog tepiha. Osećaju se kao da time dobijaju dodatnu pažnju i kao da su u njih uperena svetla reflektora", ispričala je.