AKTUELNO

Da li biste probali ovaj trik?

Kako starimo, sede vlasi se sve više pojavljuju i jednostavno postaju neminovne.

Neke žene vole potpuno prirodan izgled i ne trude se da ih prikrivaju, dok druge vole da im se na kosi ne vidi apsolutno ni jedna seda dlaka.

Ako pripadate ovoj drugoj grupi, možda vam može pomoći trik poznatog njujorškog frizera Meta Njumana.

On je podelio koristan trik koji bi mnogim ženama mogao da olakša prikrivanje sedih dlaka kada pri ruci nemaju sprej za kosu ili kada nemaju dovoljno vremena da bi otišle kod frizera koji će rešiti problem.

Ne smeta im seda kosa

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok često se mogu naći zanimljivi saveti koji za veoma kratko vreme postaju viralni ako su kvalitetni, a sudeći po komentarima – ovo je jedan od njih.

Kada je Njuman shvatio da je njegova maskara za obrve pretamna za njega, on ju je iskoristio kako bi sakrio svoje sede vlasi, ali i učinio kosu vizuelno gušćom, pa bi se ovo moglo nazvati i 2 u 1 trikom za kosu.

U samo nekoliko poteza maskarom, sede više nisu bile vidljive, kosa je izgledala svežije, a lajkovi i komentari su se nizali.

Zapravo, on je rekao u videu kako je ovo stari trik frizera koji uvek dobro fukncioniše, jer maskara sadrži i boju i gel.

Osim što će prekriti sede vlasi, ona kosu “drži pod kontrolom”, što je odlično ukoliko biste nosili punđu, visoki rep, zalizanu frizuru.

Da li biste vi isprobali ovaj trik?

Autor:

#Kosa

#Lepota