AKTUELNO

Devojke često vole da ismevaju momke koji se bore sa njihovim brushalterima, pa njihovo skidanje ponekad traje i pola sata. Gorka istina je da se i većina devojaka svakodnevno bori sa ovim zadatkom.

Da li vaše jutarnje spremanje uključuje da izaberete najpristojniji i najčistiji brus iz gomile, obučete ga tako da su korpice na leđima, zakačite ga na stomaku, okrenete i onda namestite? Možda ipak to ne radite, već ga odmah kopčate na leđima, pokušavajući da ubodete rupicu dok se još niste ni probudile i psujući u sebi. Koji god od ova dva načina da je vaš - nepravilan je, tako bar kažu stručnjaci.

Foto: Pixabay.com

Pravilna tehnika izgleda ovako: Obe ruke provučete kroz naramenice, namestite ih lepo i onda se sagnete i pustite da vam grudi same upadnu u grudnjak (možda vam pomogne ako malo poskočite). Kada su grudi u korpicama, uspravite se i zakopčajte grudnjak. Tako će vam grudi izgledati neuporedivo lepše - kaže stručnjak za donji veš, Aliza Redžer, dodajući i da jedan grudnjak ne bi trebalo da nosite dva dana.

- Ne nosite ni iste cipele svakog dana, a kamoli isti brus - kaže Aliza.