AKTUELNO

Zašto čekamo da sat otkuca ponoć kako bi zamislile želju? Svoje ciljeve treba da počnemo da ostvarujemo odmah i Novu godinu dočekamo spremne i zadovoljne sobom

Ovaj deo godine, aktuelne slave i proslave, novogodišnji praznici i dugi zimski period, su vreme kada se najviše gojimo, jer uživamo u raznim poslasticama i manje zdravoj hrani. Red slanog, red slatkog i tako u nedogled. Dodatno, hladni zimski vikendi koje provodimo kod kuće uz filmove i brdo grickalica, još više doprinose da se opustimo i nabacimo koji kilogram više. Neaktivnost i dugosedenje na poslu doprinose usporavanju metabolizma. Da li vam je ovo dobro poznat scenario? Definitivno uživanje u hrani i piću se čak i ne završava sa Novom godinom, jer sledi Božić, pa još poneka slava, rođendan, a mi samo taložimo nezdrave kilograme.

Ako su vam se sva ta slana i slatka uživanja već odrazila na kilažu, učinite nešto za sebe i krenite na vreme!

Ono što se generalno savetuje tokom ovog intenzivnog perioda konzumiranja nezdrave hrane je detoksikacija organizma- da izbacite višak tečnosti i oslobodite se osećaja punoće i nadutosti, kakobi za sva predstojeća dešavanja sa lakoćom ušli u omiljenu garderobu.

Jako je važno izabrati adekvatan način, a odabir prirodnih proizvoda je uvek najbolji izbor jer pomažuda izbacite nagomilane toksine iz organizma, i tako pokrenete metabolizam. Herbafast® detox kapsule na potpuno biljnoj bazi efikasno doprinose čišćenju organizma i podstiču proces mršavljenja.Pored toga, sastojci iz Herbafast® detoxa imaju i jak uticaj na eliminisanje efekta „narandžine kore“koja i nastaje usled svih unetih nezdravih namirnica koje naš organizam nije uspeo da svari, već je nataložio na našim bokovima i stomaku.

Detoksikacija je preduslov zdravog mršavljenja. Vraća osećaj lakoće koji vam sigurno nedostaje uovom periodu. Uvek je prvi korak najteže napraviti, ali savet je da zakoračite, pa ćete svaki sledećikorak lakše slediti.

Foto: Promo/Abela Pharm Herbafast

Da spremno dočekate novogodišnju noć, i u Novu godinu uđete sa jednim ciljem koji ste većostvarile, da budete zadovoljne sobom!

Autor: M.M.