AKTUELNO

Novogodišnji praznici su pravo vreme da ostavite gužvu i žurbu iza sebe i zaputite se na vašu omiljenu planinu, gde ćete ceo dan skijati po snežnim obroncima ili uživati na zimskom suncu uz topli napitak.

Šta vam je potrebno za pravu zimsku idilu? Najbliži prijatelji i pažljivo spakovan kofer pun toplih, šik komada u kojima možete boraviti na snegu, ali i odmarati u nekom od stilizovanih kafića nakon skijanja.

Kvalitetna jakna je jedna od najvažnijih investicija kada je u pitanju odeća za niske temperature, zato je važno da pažljivo izaberete model koji najviše odgovara vašim potrebama i stilu.

U kolekcijama brendova Moose Knuckles i Woolrich nalaze se luksuzni modeli krojeni po meri najhladnijih dana, a želja da se stvore vanvremenski komadi koji izgledaju stilizovano i po najvećoj zimi dovela je do toga da ovi brendovi koriste samo najfinije materijale koji su otporni na vetar i vodu.

Foto: Promo

Woolrich muška jakna sa krznom

Moose Knuckles ženska parka

Woolrich ženska jakna sa kapuljačom

Moose Knuckles siva muška parka

Nakon što ste izabrali jaknu koja će svakim štepom i perfektno osmišljenim detaljem pretvoriti se u statement komad vaše zimske kombinacije, ostaje još samo da pronađete savršene čizme za sneg.

Inuikki, Mou i Moon Boot ove zime predstavili su modele različitih stilova, oblika i boja, koji će izgledati odlično u baš svakom izdanju. Zahvaljujući raznolikoj ponudi, lako ćete izabrati tople, udobne i vodootporne čizme koje se uklapaju u vaš stil i budžet. Šljokice, vuneni detalji i ukrasi od krzna dovoljan su detalj koji će vaš zimski stajling učiniti upečatljivim.

Foto: Promo

Moon Boot crno-bele čizme

Inuikki braon kožne Mou čizme sa zvezdicom

Moon Boot braon duboke čizme

Mou čizme od ovčije kože

Inuikki crne čizme

Odabrane favorite iz kolekcije jesen/zima pronađite u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.