AKTUELNO

Nekada, i to ne tako davno, italijanski brendovi bili su naš omiljeni izbor za odevanje i u njihovim smo kolekcijama pronalazili sve one stylish i kvalitetne komade za svoju garderobu. Trendovi se ponovno vraćaju na staro i opet imamo priliku da uživamo u raznolikosti ‘made in Italy’ modnih brendova, a jedan od njih, koji ponosno nosi tu oznaku je Imperial Fashion.

Brend je rođen 1978. godine, kada su ga pokrenuli poduzetnici Adriano Aere i Emilia Giberti, koji su bili pioniri procesa proizvodnje koji je danas poznat kao brza moda. Od tada su njihova reputacija i proizvodnja stupnjevito rasle, da bi danas Imperial bio prisutan u 1,500 samostalnih i multibrend trgovina širom sveta.

Imperial kolekcija za jesen 2021. donosi sve od šljokica i trapera do kože i elegantne svile. Prva ponuda za hladniju sezonu ističe se s nekoliko ključnih party i poslovnih lookova u kojima će prevladavati sjaj šljokica, ali i raskošne nijanse zagasitih žutih, crvenih, zelenih i ljubičastih tonova.

Neočekivani detalji te igra krojeva, tekstura, boja i uzoraka dominiraju novom Imperial kolekcijom, koja je inspirirana klasicima, ali i glamurom 70-ih, pa se i najjednostavniji komadi pretvaraju u statement modele vredne svačije pažnje. U nastavku donosimo najbolje modele iz kolekcije za jesen 2018.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Autor:

#moda