AKTUELNO

Jovanović se našao u nezavidnoj situaciji tokom revije visoke mode modnog brenda "Dolče i Gabana".

Dvadesetčetvorogodišnji Denis Jovanović trenutno važi za najuspešnijeg i najtraženijeg modela i manekena sa naših prostora. Osim mnogobrojnih kampanja u Srbiji i regionu, ovaj ambiciozni mladić proslavio se i u svetu, gde je radio za najuticajnije modne brendove. Poslednja u nizu je revija o kojoj trenutno bruji ceo svet.

Foto: Instagram.com/denisjovanovich

Modna kuća "Dolče i Gabana" odlučila je da svoje poslednje kolekcije visoke mode predstavi na mestu koje do sada ne pamti takav događaj. Za lokaciju su odabrali Trg Svetog Marka u Veneciji, a među 400 zvanica našao se sam krem svetskog društva - od superbogatih ljudi, preko pevača, do mnogobrojnih glumaca i influensera. Dženifer Lopez, Pi Didi, Kris Džener, Kortni Kardašijan, Doža Ket, Monika Beluči, Kristijan Bejl i Helen Miren samo su neke od zvanica po pisanjima stranih medija.

Sve je odisalo luksuzom kraj čuvenog Arsenala, gde se inače održava i Bijenale, a onda se nebo otvorilo tokom muške kolekcije "Alta Sartoria" i nastao je poptuni haos.

Počela je oluja, a gosti su krenuli da beže u panici dok je na njih padao grad. Ovo nije sprečilo hrabre muške modele da pokažu svoju profesionalnost. Finale revije odradili su do samog kraja, zbog čega su bili pozdravljeni aplauzom. Svet je obišla ova vest, a mnogi su pratili reakcije poznatih ličnosti koje su se našle na događaju.

Glumac Vin Dizel usnimljen je kako pomaže svojoj koleginici Helen Miren tokom teškog nevremena. Inače, on je ostao i ispratio reviju do samog kraja, zbog čega mu se Denis i zahvalio.

Foto: Instagram.com, Twitter.com

Mladi Jovanović podelio je na svom Instagram profilu utiske i nekoliko slika i snimaka sa revije, a u objavi je objasnio i neprijatnu situaciju u kojoj se našao.

Kada krene oluja usred revije i led sa neba pada i udara pravo u glavu, a to ne poremeti nijednog od vas, e to je onda pravi profesionalizam. Ponosan sam na sve modele koji su ovo izneli kao pravi vojnici. Ovo je bila najbolja revija ikada - započeo je Denis, a zatim tagovao Vina Dizela i zahvalio mu se:
Hvala što si ostao do samog kraja - napisao je Jovanović.

Video: Instagram.com

Stupili smo u kontakt sa Denisom, koji nam je ispričao kako se osećao kad je krenulo nevreme.

Očekivali smo kišu, početak revije je i pomeren sat vremena ranije, međutim, vreme ne možemo predvideti. Bukvalno se sve kroz par minuta desilo i počela je oluja, kiša me nije uznemirila dok sam šetao, ali nakon što me je led veličine kamena udario, pomislio sam: "Da li se ovo stvarno dešava?". Usledio je još jedan led u glavu, drugi, treći. Trpeo sam i pravio se da je sve kul. Igrom slučaja, finale revije je bilo takvo da svi modeli stoje do kraja revije na predviđenom mestu, okrenuo sam se, svi su bili zbunjeni. Publika među kojima su bile najveće zvezde je bukvalno vrišta i počela da beži. Mi smo kao profesionalci svi do jednog odradili sve kao da ničega nije ni bilo, jako sam ponosan na to. Sve u svemu, bio je pravi spektakl. Ipak, ne kisne se svaki dan sa dijamantskom jaknom, niti viđaš svakog dana ispred sebe Kardašijane, Dožu Ket i ostale zvezde kako u panici beže, dok Vin Dizel kao u akcionom filmu stoji i tapše dok led po njemu pada - ispričao je Denis.

Ovo nije prva nezavidna situacija u kojoj se Jovanović našao. Naime, prošle godine se mladi model zatekao u Južnoj Koreji u jeku prvog talasa koronavirusa, a njegovu ispovest o tome možete pročitati klikom na link ispod teksta.

Foto: Instagram.com/denisjovanovich

Autor: M. P.

#Denis Jovanović

#Dolče i Gabana

#Vin Dizel