AKTUELNO

Manekenka Mina Milutinović, glumica Olja Lević i regionalne influenserke Anna Lazarević, Isabella Rakonić, Dora Predojević i Pamela Smoljanić uživale su u vikend getaway-u prepunom dobre zabave, ukusne hrane i mode sa Guess potpisom.

Ceo događaj, organizovan u saradnji sa lifestyle portalom Buro247, protekao je u znaku #LoveGuess na jednom od najatraktivnijih mesta u Grčkoj, očaravajućem Mikonosu.Devojke su odsele u elegantno uređenoj vili iz koje se pruža pogled na more, a svaki detalj u njoj bio je pomno osmišljen, od lounge zone, do zone s bazenom u kojoj su se odmarale u pauzama između aktivacija. Prve večeri privatni kuvar pripremio je tradicionalne grčke specijalitete s modernim twistom, koji su bili pun pogodak među gošćama. Harizmatične influenserke sijale su u Guess kombinacijama koje odlikuje naglašena ženstvenost i romantični detalji.

Foto: Promo

Sledeće jutro započelo je u zdravom duhu sa doručkom i treningom joge pored bazena. Influenserke su nosile sportske topove i helanke u pastelnim bojama iz kolekcije Guess activewear, koju krasi spoj modernog stila, mladalačkih trendova i izvanrednih performansi.

Foto: Promo

Nakon joge, na red je došao čas kuvanja tokom kog su influenserke naučile tajnu pripreme tradicionalnog grčkog umaka tzatzikija.

U vili je gostovao i naš poznati DJ duo. Mimi Djo i Fckin Yoma svojim setom kreirale su atmosferu po kojoj je Mikonos poznat. Nakon nezaboravne žurke pored bazena, devojke su se uputile u Guess prodavnicu u srcu starog grada, u kojoj su odabrale nove trendi modele za leto pred nama.

Foto: Promo

Prvo veče u gradu provele su u jednom od najpoznatijih svetskih japanskih restorana Zuma, smeštenim na atraktivnoj lokaciji Cavo Tagoo.

Foto: Promo

Naredni dan je bio rezervisan za mini krstarenje i sve atraktivne destinacije na Mikonosu. Privatna jedrilica odvela je gošće na malu turneju po okolnim atrakcijama kao što su Scorpios Mykonos, naravno uz obavezan party na brodu i ručak koji je pripremila posada.

Lokalci kažu da je najlepši zalazak sunca u baru 180 koji izgleda kao boho san, smešten na brdu s toplim uređenjem od drveta i bezbroj mekanih jastuka pobacanih po podu. Upravo tu su devojke provele poslednje veče, uživajući u pogledu na ostrvo uz osvežavajuće koktele.

Foto: Promo

Kupaće kostime, lagane haljine i letnje modele sa Mikonosa pronađite u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija Belgrade, Delta City, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend koncept radnjama Fashion&Friends kao i u onlajn šopu www.fashionandfriends.com.

Autor:

#Lepota

#Mikonos

#moda