AKTUELNO

Nije tajna da jedna savremena dama ima u svom posedu manju armiju lakova za nokte.

Tu su oni za svakodnevne prilike, za večernje izlaske, za poslovne sastanke kao i svi oni koje nosite kada želite da izgledate vrlo privlačno. I zaista kako im odoleti, kada svaka boja (i njene nijanse) nosi sa sobom pregršt fantastičnih emocija. Lak za nokte je nešto poput šlaga na torti. Kada ste odabrali vaš savršen autfit, sredili frizuru i šminku, i obuli vaše omiljene sandale, ostaje još samo jedan mali detalj – nokti.

Prolećna sezona koja je pred nama deluje obećavajuće, bar u pogledu boja lakova za nokte. Ovog puta vam nećemo pričati o famoznim žutim, narandžastim i pink tonovima koji su karakteristični za prve tople dane. Ne, ovog puta ćemo malo zagrebati površinu i upoznati vas sa bojom, koja zapravo ne dobija pažnju koliko bi trebala. Njen naziv je mauve, i predstavlja predivnu pastelnu nijansu ljubičaste boje. Mogla bi se definisati kao prljavo ljubičasta ili sivkasto-lila. Boja koja opisuje cvet sleza.

Pitate se sigurno zašto baš ona? Pre svega jer deluje kao savršen prelaz sa zime na proleće. Svojom blagom pojavom ona čini da vaše ruke deluju u svakoj prilici elegantno i stilski. Zapravo, uz ovu boju neće vam trebati gomila lakova u različitim bojama, jer se ona savršeno uklapa u svaku situaciju koju možete da zamislite. Nosite je na prvom sastanku, istaknite je pri odlasku na večeru sa kolegama sa posla, zabavite se zahvaljujući njoj kada sa prijateljicama krenete na kafu, jer će vam dati savršenu inspiraciju za moderan stajling.

Ali da ne ostane sve samo na rečima hvale, tu je naša galerija da vam predstavi finese mauve boje u njenim brojnim nijansama.

#MANIKIR

#Nokti

#boja